تاثیر شگرف فناوری نانو بر واکسن ضد کرونا توسط موسسه اسکریپس مورد بررسی قرار گرفت و این مطالعه در نهایت منجر به یک ثبت اختراع اعجاب انگیز در این زمینه شد .
نانو واکسن چیست؟
استفاده از نانو ذرات در فرآیند ساخت واکسنها ، منجر به تولید نانو واکسن ها میشود . در این مطالعه ، در ساخت واکسن کرونا از نانو ذرات استفاده شده است ؛ بنابراین میتوان آن را بعنوان نانو واکسن کرونا در نظر گرفت .
جزئیات خبر ” تاثیر شگرف فناوری نانو بر واکسن ضد کرونا “
این پتنت توسط شرکت یوفوواکس ( UFOVAX ) به ثبت رسیده است .
شرکت یوفوواکس ( UFOVAX ) اعلام کرد که اختراع مربوط به فن آوری ساخت و تولید آنتی ژن بهینه ، به منظور ساخت واکسن ضد ویروس کرونا ، به ثبت رسید . بر طبق پیش بینیها ، در اواسط سال آینده میلادی کارآزماییها بر روی این نانو واکسن کرونا آغاز میشود .
این شرکت در زمینه زیست فناوری فعالیت دارد و بر روی واکسنهای مبتنی بر نانوذرات پروتئینی خودآرای تک جزئی ( 1c-SA p NP ) کار میکند . دانشیار مرکز تحقیقاتی اسکریپس ، جیانگ ژو ، تاثیر شگرف فناوری نانو بر واکسن ضد کرونا را مشاهده کرد و موفق به انجام این اختراع شد .
فرآیند ثبت این پتنت ( Patent ) ، توسط موسسه اسکریپس و تحت عنوان ” ایمنی سازهای پروتئین سنبله ویروس کرونا و واکسنهای مرتبط ” در ۲۹ ژوئن سال جاری آغاز شد .
شرکت UFOVAX و ثبت اختراع نانو واکسن کرونا
شرکت یوفوواکس ( UFOVAX ) در جهت گسترش محدوده مالکیت فکری خود اقدام به ثبت این پتنت کرده است . این شرکت قرار است در طراحی آنتی ژن بهینه جهت مقابله و رویارویی با ویروس کرونا از این نانو تکنولوژی استفاده کند . این نانو تکنولوژی در واقع همان بررسی تاثیر شگرف فناوری نانو بر واکسن ضد کرونا است .
مدیر عامل این شرکت ، جی لی ، بیان کرد : ” ما از بررسی فوری این دخواست ثبت اختراع به شدت هیجان زده هستیم . این موضوع و مطالعه نشان از منحصر به فرد بودن طرحهای ما دارد . این امر انگیزه لازم را برای کار بی وقفه در ما ایجاد کرده است تا واکسنهای نسل جدید را گسترش دهیم . “
خلاصه خبر ” تاثیر شگرف فناوری نانو بر واکسن ضد کرونا “
واکسن ضد کرونای مبتنی بر نانو فناوری توسط موسسه اسکریپس ابداع شد . این واکسن توسط شرکت یوفوواکس ( UFOVAX ) به ثبت رسید و از اواسط سال آینده کارآزمایی آن آغاز خواهد شد .
برای مشاهده تازه ترین اخبار صنعتی ایران و جهان به بخش اخبار صنعتی سایت شرکت پیشگامان توسعه مواد سام مراجعه نمائید .
منبع خبر : پایگاه خبری فناوری نانو ایران ( news.nano.ir )
تاریخ انتشار خبر : ۲۸ آذر ماه ۱۳۹۹
کد خبر : ۲۸۵۵